Shop over RM300.00 in a single transaction and enjoy free shipping on that order! (Customers based in Malaysia only)
Welcome to Kurung Ladies RTW

REMINDER FOR FIRST TIME CUSTOMERS: All brands have different production sizing.
Kindly double check both your bust / hips first and compare to which of our sizes falls according to your body measurement. 
Do not just simply pick your usual size!

WE HOPE YOU LIKE WHAT YOU SEE! HAPPY BROWSING!

 

Customer Reviews
NOOR AZEELIA ABDUL MANAN

the best baju kurung in town

5 February 2024
NOOR AZEELIA ABDUL MANAN

the best baju kurung in town

5 February 2024
NOOR AZEELIA ABDUL MANAN

the best baju kurung in town

5 February 2024
NOOR AZEELIA ABDUL MANAN

the best baju kurung in town

5 February 2024
NOOR AZEELIA ABDUL MANAN

the best baju kurung in town

5 February 2024
Akasia Noor

Dh receive baju kelima sy from KL. Pakai je baju brand dorg ni terus auto elegant, cantik dan slim okkkkkk. Love angat!!

16 October 2023
Hanifah Bte Rahmat

Thank you guide size saya dan review2 ukuran badan yang sangat membantu!!!! Kain best, cutting cun giler. Saya biasa beli KKM hehe so first time try yg ni from kurung ladies. 

Saya pakai S untuk both KKM dan kurung kedah ni. Tinggi; 170cm Berat; 58kg Dada; 36 Punggung; 40 

17 August 2023
adeeba

adeeba is very happy finally got her adibah luxe for raya. raya last year melepas tau! material best, no need to iron ye and nampak macam keras, tidak ye, sedap gila kat badan! tq so much kl team! keep it up. setahun sekali nak bergaya raya but taknak beria sinar rancak terang. nak minimalist yang nampak luxe. loveeeeee 

18 April 2023
Fara Fara

ya Allah ngam ngam ngan body ya XS ni. Cantik gilaaaaa sukaaaaaaa heart Kain selesa gila. KONFEM LEPAS NI REPEATTTT! Tq tolong sy guide size, klu tak jadi baju pinjamlah. sy dah berdebar dah takut tak muat kecik sgt. sis KL mmg terbaikkkkkk! belilah korang, try 1 sure jatuh cinta terus mcm sy

18 April 2023
Hilda Guachin

Good morning kurungladies! Soooo baju kurung sy sudah sampai, mcm besa very good! I love it! Why you guys are sooooo good!!!! I love you guys punya basic collection ohhhmyyygodddd!!! Takpe nnt sy beli lagi nnt. Thank you so much kurungladies! Sooo beautiful! 

13 April 2023
Anashuha Rashid

Dalam tak ada mood raya ni, baju raya kurungladies je 6 pasang dah. nakk kemana entah, yg penting if ada jemputan mengejut ada baju nk dipki dh. tak adalah kena cari tibe tibe. settle raya pertama, raya kedua, raya ketiga & semua lah open house yang bakal diopen. tq sis kl! 

7 April 2023
Julia Esa

Baju da sampai. Cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cryingcryingcrying

7 April 2023
Shryfah Ali Abdat

I really love the material. Now I have 5-6 kurung from you. Because ur kurung really fits my skinny body. Luckily, I found youuuu!!!! heartheart​​​​​​

6 April 2023
Qarina Bahar

This is my 3rd baju kurung frm kurungladies smiley really LOVE the material, color nude ngam sgt, n size mmg terletak heart

5 April 2023
ADIBAH LUXE
Our best selling luxe collection is on SALE!

Model wears XS for below body measurement;
Height: 170cm Weight: 50kg
Shoulder: 15
Bust: 34 Hips: 37